Stepappahjerte bytter navn til Pappaglede!

pappakkk.jpg

I morgen er dagen da den store forandringen skal skje, Stepappahjerte blir til pappaglede og med seg på reisen tar han med seg mange forandringer. Forandringene gjøres for at du som leser skal få en bedre opplevelse, det vil bli mye humor og glede fremdeles men, det vil være en mer seriøs blogger du nå vil møte. Innleggene vil handle i hovedsak om meg selv og barna og det er en god grunn til at disse forandringene skjer akkurat nå.

Jeg føler selv at det ble for mye tull og tøys inne på stepappahjerte, det som skulle være en ste pappa blogg ble isteden en angst blogg og nå er jeg klar for å gjøre forandringer. Det er litt over en måned til jeg blir pappa for aller første gang og dermed skal alt fokus rettes mot barna og vår hverdag. Den nye bloggen lanseres allerede i morgen men allerede i dag kan du ta en sniktitt inne på min facebook side som du finner HER

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s