Første skoledag på ny skole..

tim.jpg

Litt som med forholdet til meg og min kjæreste hadde ting skjedd utrolig fort den siste tiden, for bare to dager etter å ha flyttet inn i drømmeboligen var det klart for første skoledag på ny skole for barna. Jeg tenkte en del på dette men aller verst var det nok i mammahjertet til min kjæreste, hun kjenner barna sine veldig godt og hun visste godt at de trenger tid til å forberede seg på slike ting. Akkurat som de forandringene vi opplevde for tiden hadde også barna forandret seg, første skolestart ble alt annet enn vi hadde sett for oss.

For hjem fra skolen kom to strålende fornøyde barn, de hadde endelig fått møtt sine nye klassekamerater og de virket helt uberørt av dette. De var strålende fornøyde og fortalte gladelig om alt de hadde opplevd denne dagen, viktigst av alt var det nok allikevel at denne skolen ga ut iPad til alle elevene. Kanskje var det dette som gjorde det så mye enklere enn vi trodde, mest av alt tror jeg uansett at det var helheten de var veldig fornøyde med.

De har taklet forandringene på en utrolig flott måte begge to, det har vært mye glede i familien i det siste og jeg tror de er veldig fornøyde med der de bor akkurat nå. De ser ut til å stortrives i Larvik og det er ikke en dag i uken de ikke har med sine nye venner hjem. Så nå kan både jeg og min kjærestes mammahjerte puste lettet ut og se tilbake på en fantastisk beslutning.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s