Raske forandring!

gøy.jpg

Da vi endelig var kommet på plass i vår drømmebolig kunne vi senke skuldrene og slappe helt av, for barnas del derimot skulle det bli en stressende periode hvor de måtte ta inn mange nye inntrykk på en og amme tid. Vi hadde nemlig forberedt barna på at de skulle gå på sin gamle skole frem til høstferien, deretter skulle de bytte skole og starte på den rett etter høstferien. Så kom telefonen vi ikke hadde forberedt oss på, en beskjed vi ikke var helt klare for men vi tok utfordringen på strak arm.

Skolene hadde nemlig snakket sammen og de mente det beste ville være å bare komme i gang på ny skole så fort som overhodet mulig, dermed fikk vi beskjed om at barna skulle starte på den nye skolen allerede dagen etter. Hos oss stod fremdeles esker og ting hulter til bulter rundt i leiligheten, vi hadde ikke rukket å komme ordentlig på plass og barna skulle allerede nå starte på ny skole. Heldigvis var barna mer enn positive til dette og gledet seg til å komme i gang.

Jeg tror nok at vi voksne bekymret oss mer enn barna på dette tidspunktet, kanskje bekymret vi oss unødvendig men allikevel er det viktig for oss og forberede barna på alt som skulle skje i en slik prosess. Dette rakk vi ikke helt rundt dette med skolestart men første skoledag kom dagen etter og derfra har alt bare gått en vei.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s