Et jævla loft og bekkenløsning

mamma.jpg

For blant gledesrus og jubelbrøl over å ha fått oss drømmeboligen, befant det seg også noen ulemper ved dette å flytte. Selve avgjørelsen var vi nå enstemmig enige om, all flyttingen som stod fremfor oss derimot var vi nok ikke like forberedt på. For når ting står plassert og stablet i kriker, kroker og boder ser det ikke all verden ut, det er noe helt annet når man begynner og ta dette frem for å velge om det skal tas med eller kastes.

I en hel måned holdt vi på dag og kveld, jeg jobbet jo normalt i denne perioden så min gravide kjæreste fikk alt for mye på sine skuldre når det kom til flyttingen. Hun bar esker, hun flyttet tunge ting rundt og hun gjorde i det hele tatt en helt fantastisk jobb rundt flyttingen. På et tidspunkt skulle hun allikevel kjenne det på kroppen at hun hadde gjort litt vel mye, for til slutt var det ikke lenger mulig å skjule smertene i bekkenet og ryggen hadde også sine problemer.

Derfor var det utrolig godt å ha gode venner og familie som stilte opp under flyttingen, uten dem hadde vi helt sikkert holdt på å bære esker den dag i dag. Nå var derimot alt kommet på plass og vi kunne senke skuldrene en hel del. Overraskelsene stod derimot i kø og det ble mange nye inntrykk og ta inn på en og samme gang.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s