Muligheten vi ikke kunne la gå fra oss

kent2.jpg

Vi hadde endelig funnet drømmeboligen, vi var begge helt forelsket i boligen da vi forlot visningen og nå var det bare et eneste problem som skilte oss fra drømmeboligen. Boligen lå nemlig langt utenfor vårt ønskede området, boligen lå til og med i en helt annen by en vi hadde sett for oss men inntrykkene og første inntrykket av boligen og områdene rundt gjorde oss veldig interesserte. Til slutt tok vi beslutningen som skulle snu alt på hodet..

I en viktig og god dialog med barna snakket vi om mulighetene i Larvik, det ville naturlignok medføre at de måtte bytte skole men begge to var veldig åpne for forandringen. Det er jo veldig vanskelig å ikke legge ord i munnen på barn, så vi måtte forsikre oss om at de var helt klare for dette å bytte skole og flytte til et helt nytt området. Til slutt følte vi oss så sikre på at dette å få en helt ny start på en helt ny plass ville være det rette, bare kort tid etterpå startet flytteprosessen.

Vi hadde gått fra å være bekymret for boligsituasjonen til å endelig kunne slippe ned skuldrene, allikevel var det ene enorm prosess som stod foran oss. Ikke bare med forandringene men også med selve flyttingen, min gravide kjæreste som egentlig burde tatt det med ro gjorde en fenomenal innsats. Noe hun skulle kjenne på kroppen i ettertid.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s