Usikkerheten

kent1.jpg

Dette med å kjøpe ut hennes eks kjæreste fra boligen skulle by på flere problemer enn ventet, vi som i tillegg ventet vårt første barn sammen om bare noen måneder kjente vi stresset veldig for å finne en løsning. Uansett hvor mye vi ønsket, uansett hvor hardt vi prøvde måtte vi innse at løsningen var for langt unna til at dette overhode var mulig. De neste ukene skulle bli uker hvor usikkerheten bredde seg og vi skulle ta valg vi aldri trodde vi kom til å gjøre.

For etter mye diskusjoner frem og tilbake hadde vi nå besluttet at det beste ville være og selge deres felles bolig, jeg og min kjæreste skulle da ut på husjakt og med et behov for 4 soverom skulle det vise seg at ikke dette var det enkleste heller. Det var veldig viktig for oss å finne et hus i et bestemt område da vi ikke ønsket å flytte barna ut fra skolen, dette gjorde mulighetene begrensede og vi kjempet en kamp mot klokka for å rekke å komme på plass før barnet ble født.

Til slutt kom muligheten vi begge hadde lengtet etter, muligheten vi begge hadde sett frem til og muligheten som gjorde det mulig for oss å oppfylle nesten alle våre ønsker når det kom til bolig. Det mest vesentlige derimot, det klarte vi ikke å oppfylle.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s