Jeg klarer ikke å bli sjalu..

front

Min kjæreste føler at jeg ikke bryr meg om henne, min kjære føler at jeg ikke er ordentlig glad i henne men sannheten er bare at jeg ikke klarer å bli sjalu.

For meg handler det om å vise tillit til hverandre i et forhold, det handler om å vise at man elsker hverandre og det handler om å være trygge på hverandre. Jeg orker ikke å bekymre meg for om min kjæreste skal være utro eller ikke, er hun utro så vil det kun være hennes eget tap. Det handler ikke om at jeg ikke bryr meg om henne, det handler ikke om at jeg ikke elsker henne for det eneste det handler om er at jeg velger å stole på henne og hennes handlinger.

Jeg lever etter en regel som sier «Dersom du gjør noe med andre som du selv ikke ville godtatt, ja da har du gått for langt», ved å leve etter denne regelen så slipper jeg å leke et moralens politi ovenfor min kjæreste. Jeg har ikke behov for å sjekke hennes mobil, jeg har ikke behov for å måtte være med henne ut på byen og jeg har ikke behov for å til enhver tid passe på at hun ikke gjør noe galt. Dersom hun forholder seg til regelen og mener at hun har fulgt denne, ja da er dette godt nok for meg og jeg trenger ikke å dobbeltsjekke dette.

kk.jpg

Jeg mener også at dersom man har et behov for å være utro, er det like greit å fortelle sin kjære at dette ikke fungerer lenger. For har man et behov for å være utro så er det ikke mye gnist i forholdet heller, jeg har selv vært utro i tidligere forhold og er det en ting jeg angrer på i ettertid er det det at jeg ikke bare sa ifra på forhånd, for ved å gjøre dette hadde jeg ikke trengt å såre et annet menneske på denne måten.

Kanskje burde jeg vært veldig sjalu siden jeg selv har vært utro tidligere men for meg handler dette mer om tillit til den personen man er sammen med fremfor hva jeg har gjort tidligere. For meg er det ikke naturlig å være sjalu og jeg kan ikke gjøre noe med at jeg ikke blir det.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s