Et siste tappert forsøk..

kent.jpg

Jeg levde et mareritt jeg ikke klarte å våkne fra, jeg levde et liv i konstant frykt og jeg levde et liv jeg ikke unner selv min verste fiende. I to år har jeg forsøkt å skjule mine problemer for alle rundt meg, selv om mine foreldre og nærmeste venner hadde skjønt at noe var galt var jeg overbevist om at det var kun jeg som visste om dette. Jeg var nå kommet til et punkt der det føltes som et siste valg om liv eller død, jeg bestemte meg for å gjøre et siste og tappert forsøk..

Jeg valgte til slutt å erkjenne mine problemer ovenfor mine nærmeste, de fleste av dem var ikke overrasket i det hele tatt og mange fortalte også at de hadde skjønt at noe hadde vært galt. Jeg var redd folk kom til å kutte meg ut, jeg var redd de ikke ønsket å bli innblandet med en svak og skjør gutt som meg men støtten jeg mottok skulle til slutt vise seg å være løsningen på problemet for min del. For første gang skjønte jeg at jeg måtte ta tak for å overleve dette, for første gang skjønte jeg at mine nærmeste kunne være en støtte og nå var det helt opp til meg å vise angsten at jeg kunne ta tilbake kontrollen.

kent bakfra.jpg

Jeg skjønte fort at jeg måtte utfordre meg selv på mine frykter, i en organisert rekkefølge tok jeg fatt på dem en etter en. Jeg måtte oppsøke fryktene og jeg måtte ufarliggjøre dem en gang for alle, som for eksempel det å ferdes ute løste jeg ved å skaffe meg en hund slik at jeg måtte komme meg ut. Slik fortsatte det helt til alle mine frykter var konfrontert, jeg kjenner selv den dag i dag at jeg kan føle på frykten til tider men jeg har lært meg måter å møte dem på slik at jeg klarer å leve med frykten og angsten.

Jeg vil ikke sitte her og si at åpenhet er løsningen på alle problemer, det jeg kan si er at støtten du får med deg ved å være åpen om problemene uansett vil styrke deg i kampen mot angsten. Det er lettere å kjempe en kamp dersom du har de nærmeste rundt deg, selv den største egoist kan ikke vinne en så tøff kamp helt alene.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s