Alvorets time..

kent.jpg

Vi er kommet til et punkt I forholdet der vi har funnet ut at dette er det rette, vi er noen måneder på vei med vårt første barn sammen og vi har sagt de magiske ordene til hverandre. Det begynner virkelig å bli seriøst nå, vi har gått fra en mislykket tinder date til å bli et par og elske hverandre. Fremdeles bor vi på forskjellige adresser selv om vi ofte omgås hverandre, det er på tide å finne ut av livssituasjonen og hvor vi skal bo..

Min kjæreste eier allerede en bolig sammen med sin eks kjæreste, det er naturlig at han ønsker å kjøpes ut så fort som mulig. Vi har diskutert frem og tilbake og vi har funnet ut at det beste for barna er å bli i det området min kjæreste nå bor, etter noen møter med hennes eks kjæreste er det nå på tide å legge en plan for hvordan og når han skal kjøpes ut av boligen. Vi blir til slutt enige om en plan som inneholder tidspunkt, sum og overtagelse, allikevel skulle det vise seg at dette ikke skulle gå helt etter planen.

For tiden kom og tiden gikk og vi kom ikke noe nærmere målet om å kjøpe ut hennes eks kjæreste, det var for mange ting som ikke falt på plass til at vi kunne gjennomføre dette. Dermed måtte vi igjen i tenkeboksen for å finne ut av hva vi skulle gjøre, løsningen skulle derimot være vanskelig å finne med det første.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s