Jeg elsker deg

løv.jpg

Vi var allerede på vei med vårt første barn sammen, vi hadde vært sammen i flere måneder og nå følte jeg det var på tide og fortelle min kjæreste at jeg elsket henne. Det var allikevel ikke den enkleste sak i verden da jeg visste hvordan hun så på disse ordene, jeg var livredd for at hun skulle bli sur, jeg var livredd for at hun ikke skulle føle det samme og jeg var livredd for at disse ordene skulle ende med en knyttneve rett i ansiktet.

Jeg tenkte lenge over hvordan jeg skulle gjøre det, jeg tenkte lenge over hvilken situasjon je skulle gjøre det og all tenkingen gjorde meg nærmest gal på et tidspunkt. Derfor valgte jeg til slutt å bare hoppe i det og ta konsekvensene i ettertid, jeg var nervøs der jeg lå ved siden av henne og flere ganger hadde jeg ordet på tungen men jeg valgte å svelge det igjen. Jeg fikk virkelig testet min manndom akkurat nå, det var nå eller aldri for jeg måtte bare få sagt til henne hva jeg følte.

Til slutt fikk jeg ordene ut av munnen min, med en litt skjelven stemme som minnet om en konfirmant i stemme skifte kom ordene ut av meg. Jeg elsker deg sa jeg mens jeg ventet i stillhet på hennes reaksjon, det virket som en evighet før jeg fikk svar tilbake men da hun først svarte kunne jeg endelig slappe av. Jeg elsker deg også sa hun mens hun smilte og tittet meg i øynene, deretter fulgte hun opp meg å gi meg et kyss som gjorde at alle nervene mine senket seg betraktelig. Endelig var det unnagjort og heldigvis med et godt resultat.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s