De magiske ordene..

love

Vi var kommet til et punkt I forholdet der det falt seg naturlig å si de magiske ordene, ordene som skulle vise vår kjærlighet ovenfor hverandre og ordene som betyr at man er kommet et steg videre I forholdet. Jeg elsker deg er sterke ord som man ikke slenger rundt seg uten å virkelig mene det, jeg følte meg klar for å si disse ordene til henne nå. Det var med en redsel og frykt i kroppen jeg vurderte å ta steget, allikevel endte det med at jeg feiget ut og det med god grunn..

For det hele startet allerede før vi ble kjærester, min kjæreste sa veldig tydelig ifra hvor mye disse ordene betydde for henne. Jeg var veldig var på dette i starten men da vi hadde datet i 2 måneder i strekk følte jeg for å fortelle henne hva jeg mente, jeg fortalte henne at jeg begynte å få følelser for henne og at jeg begynte å bli litt forelsket. Da smalt det fra min kjæreste som mente det var både feil og uhøflig å bruke så sterke ord så tidlig i forholdet, jeg derimot følte dette var helt normalt å si til henne.

Det er dette man spør barn om, det er dette man sier når man starter og få følelser og jeg følte virkelig ikke at jeg hadde gått for langt ved å fortelle henne disse ordene. Det endte med at jeg måtte forklare meg tydelig om hva jeg mente med disse ordene, etter en god stund forstod hun hva jeg egentlig mente og hun skjønte vi hadde forskjellige betydninger av det å være forelsket. Heldigvis gikk det greit denne gangen men dette var definitivt med på å forsinke prosessen med å fortelle henne at jeg elsket henne noen måneder senere.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s