Walk of shame!

auu.jpg

Det var litt av en følelse og våkne opp splitter naken i min eks kjærestes seng, følelsen ble ikke mindre klein av at min Tinder date stod over meg og skjelte meg ut mens jeg lå splitter naken i sengen. Da daten endelig hadde forlatt leiligheten og jeg startet å komme til meg selv igjen, skjønte jeg at jeg hadde et gedigent problem. Jeg var splitter naken men rundt meg fantes det ikke et eneste klesplagg, jeg lette febrilsk etter klærne mine men de var ikke å finne en eneste plass..

Til slutt fikk jeg øye på klærne mine midt ute på felles terrassen i bakgården, synet som møtte meg da jeg hentet klærne var kvalmt og ekkelt. For buksene mine var fulle av bæsj og det var helt uaktuelt å ta på seg disse igjen, jeg kunne ikke helt skjønne at jeg hadde bæsjet på meg denne natten men alkoholen hadde virkelig gjort noe med meg denne natten. Vel inne i leiligheten igjen måtte jeg tenke effektivt og definitivt utenfor boksen, det var minst 15 minutter å gå hjem til meg selv og jeg hadde ingenting å ta på meg..

kentt.jpg

Heldigvis for min del var dette leiligheten jeg selv hadde bodd i over mange år, jeg lette febrilsk etter noen gamle klær som jeg håpet jeg hadde glemt igjen. Det var ingenting der, ingenting.. Dermed måtte jeg ty til min eks kjærestes klesskap, ikke verdens enkleste jobb når en mann i xxl forsøker å finne noe passende i et klesskap der xs regjerer, jeg fant til slutt en super trang jogge bukse jeg slengte på meg og på overkroppen valgte jeg kun jakken jeg hadde hatt på meg dagen i forveien. Problemene skulle allikevel ikke stoppe opp der.

Jeg mannet meg opp langt og lenge og lengre enn langt før jeg turte å sette en fot utenfor døren, til slutt måtte jeg bare bite i det sure eple og ta fatt på turen hjem. Med en bærepose i hånden fult av klær med bæsj på seg satte jeg fart, jeg kikket meg over skuldrene og håpet ingen skulle se meg i dette antrekket jeg nå gikk rundt i. Som sagt så gjort, det neste som skjedde var at nabo damen jeg hadde vært nabo med i flere år kom ut døren, hun kikket på meg med et spørrende blikk før hun uttalte «Hvorfor kledde du av deg ute på terreaasen i natt da?»

Redd for at hun skulle kjenne bæsje lukten og litt tom for ord stod jeg der uten å helt vite hva jeg skulle svare, hun fortsatte og fortelle om mitt strippshow utenfor som innebar at jeg hadde pole danset rundt den ene parasollen som stod ute. Jeg ble så flau at jeg skyldte på kulden og fortalte henne at jeg måtte gå, heldigvis for meg hadde jeg flyttet fra dette nabolaget men allikevel var det en meget klein situasjon jeg stod oppe i. Jeg løp resten av veien helt til jeg lukket meg inne i min nye leilighet resten av helgen, aldri før har jeg hadde så mange vonde tanker i hodet på en og samme gang.

Jeg skal aldri mer drikke alkohol

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s