Det er så urettferdig

urett.jpg

Navnet på vår kommende datter ble som sagt overraskende godt mottatt av vår familie, de har allerede begynt å kalle henne for navnet når de prater om henne men det er fremdeles et lite problem. Alle kaller henne bare for Ynwa og ikke hennes fulle navn Ynwa Sofie, det er for meg ganske naturlig men for min kjære har det vært litt problematisk eller urettferdig som hun sier da.

For hun har to barn fra før som begge har dobbelt navn, problemet er bare at de navnene hun har valgt opp igjennom aldri blir brukt. Det er Timmer`n og Karen som folk bruker og nå starter også folk å bare bruke Ynwa, jeg selv også tar meg i å kalle vår kommende datter kun for det første navnet. Etter at min kjære påpekte dette er jeg blitt veldig bevisst på å bruke begge navnene, selv om jeg selv også kun liker og bli kalt mitt første navn.

For er det ikke litt sånn at alle med dobbeltnavn gjerne vil bli kalt bare et av navnene, allikevel skal ikke jeg legge føringer på hva vår datter ønsker å derfor velger jeg å kalle henne Ynwa Sofie så lenge som overhodet mulig. Etter så mye jobb for å trumfe igjennom dette navnet skal ikke jeg oppføre meg urettferdig som min kjæreste liker å si.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s