Tidenes verste Tinder date.

uff

Det finnes mange eksempler på dårlige Tinder dater, min historie derimot skriver seg nok inn i historiebøkene som den verste. For hva får du dersom du mixer opp bæsj, strippeshow og eks kjæresten? Verdens dårligste tinder date.

Jeg hadde chattet med denne jenta i noen uker, vi hadde pratet frem og tilbake rundt dette å endelig kunne møtes. Tiden var inne og det handlet bare om å finne et tidspunkt som passet for oss begge, vi ble til slutt enige om at hun skulle komme til meg i Larvik på førstkommende fredag. Problemet var bare det at jeg allerede hadde lovet meg bort til guttekveld denne kvelden, dette tok hun på strak arm og bestemte seg for å ta natt toget til Larvik for å møte meg. Dette skulle bli en tur hun sent kommer til å glemme.

For jeg bodde i et lite kott av en leilighet på denne tiden, dermed hadde jeg avtalt med min eks kjæreste at jeg kunne vorse hos henne i leiligheten vi hadde bodd sammen i over mange år. Dermed tok jeg med hunden min Oskar ned i leiligheten og møtte guttene til vår avtalte guttekveld, det var nemlig ikke lov med hunder i blokken jeg bodde derfor var det best å ta han med til trygge omgivelser mens vi guttene festet. Det ble alt for mye av det gode for min del, litt for mange øl, litt for mye vin og ikke minst alt for mange shotter ble inntatt denne kvelden.

tinder

Videre gikk turen til byen og ut på utestedet vi som oftest besøkte i helgene, hele tinder daten ble glemt litt bort helt til det ringte på telefonen. Det var min date som hadde ankommet Larvik og hun var klar for å møtes, jeg derimot var ikke helt klar for å forlate byens fest og moro så jeg sendte henne hjem til meg for å varme opp sengen til jeg skulle komme hjem noen timer senere. Timene gikk og enda mer alkohol fylte årene til en allerede sjanglete mann, på et tidspunkt skjønte jeg derimot at nok var nok og jeg tok bena fatt for å hente hunden min for så å komme meg videre opp til daten som lå og ventet.

Herifra og ut er det lite jeg husker fra kvelden men jeg er godt oppdatert fra naboene som så meg komme hjem denne kvelden, for i nabolaget til min eks kjæreste er det en stor uteplass i bakgården og det var denne veien jeg hadde valgt for å komme meg inn for å hente hunden min. Jeg var så full på dette tidspunktet at jeg ikke hadde anelse om hvor jeg befant meg, naboene kunne likevel fortelle meg at jeg hadde kledd meg helt naken ute på plassen, slengt klærne i en haug utenfor døren og gått inn kliss naken. Her skulle jeg også sovne for å sove av meg alkoholen.

kent.jpg

Det neste jeg husker er min date som står og stirrer meg ned med stygge blikk inne på rommet til min eks kjæreste, hun var rasende og spurte meg hvorfor i helvete jeg hadde lagt meg til å sove naken i sengen til min eks kjæreste. Jeg var like blank rundt svaret på dette som henne, jeg rakk ikke engang å forsøke å komme opp med en forklaring før hun stormet ut av rommet og tok første toget hjem igjen til Drammen. Like forvirret startet jeg å lete etter klærne mine som jeg ikke kunne finne, jeg trodde på et tidspunkt at min date hadde tatt dem for å hevne seg på meg men svaret var nærmere enn jeg trodde.

For rett utenfor soveromsvinduet kunne jeg se en mørk haug ligge i den hvite nysnøen som hadde falt igjennom natten, ved en nærmere titt var det enkelt å se at dette var mine klær som lå ute å kjølte seg ned. Jeg tok på meg morgenkåpen til eksen min og listet meg forsiktig ut for å hente klærne, da kjente jeg det umidelbart, en stram lukt som fylte hele luften ute med vond duft og jeg så til slutt at hele buksen min var full av bæsj. Jeg kunne ikke huske å ha bæsjet på meg på nåværende tidspunkt, allikevel var det veldig nærliggende å tenke at det var dette som hadde skjedd.

Uansett hvem som hadde bæsjet i buksen min av meg eller en hund i nabolaget er ikke godt å si, det som er helt sikkert er at dette har vært den verste tinder daten jeg noen sinne har hatt..

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s