Ikke helt enige allikevel

venter.jpg

Da vi endelig følte vi var helt enige om navnet på barnet, skulle det vise seg at vi ikke var helt enige allikevel. Ikke fordi vi var uenige om at navnet skulle være Ynwa Sophie, problemet nå var bare at jeg mente hun skulle hete Sophie mens min kjære ville hun skulle hete Sofie. Ikke noe stort problem der altså men allikevel nok til at vi måtte ta det opp til diskusjon, etter mye om og men ble vi til slutt enige.

Det endte med at jeg måtte gi opp å få igjennom Sophie, da jeg allerede hadde trumfet igjennom Ynwa følte jeg ikke at jeg kunne presse igjennom dette også. Jeg skal ikke si at jeg ikke prøvde men jeg skjønte fort at om jeg ville beholde Ynwa, ja da måtte jeg bare føye meg etter dette og gi min kjære den. Sett i ettertid er jeg veldig enig i at Sofie passer best, nå ser vi bare frem til å møte den lille Ynwa Sofie.

Navnet ble overraskende godt tatt imot av venner og familie, allerede nå omtaler de henne etter hennes navn og vi føler alle at vi allerede kjenner henne litt. Allikevel skulle dette navnet by på noen flere problemer, problemer som vi helt fint skal klare å takle men allikevel problemer som har vært såpass til stede at vi har måttet snakke om det.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s