Mitt oppfylte ønske.

kidsa

Nå som vi endelig hadde fått vite kjønnet på vårt barn var det på tide og bli helt enige om navnet på barnet, min kjæreste som har to barn fra før var veldig bestemt på å ha dobbelt navn også på dette barnet. Derfor bestemte vi oss for å velge et navn hver, det skulle ikke by på store problemer da vi begge syntes navnet var veldig fint. Det som derimot bød på litt problemer var da jeg fortalte meningen bak mitt navnevalg..

For vi var begge veldig enige om at Ynwa Sofie var et veldig fint navn, det at jeg insisterte på at navnet skulle skives med en w var derimot ikke like populært. Hun kunne ikke skjønne det da hun syntes navnet var mye finere med en enkel v. For meg betyr dette navnet mye mer en både hun og andre tror, for navnet Ynwa er nemlig forkortelsen for You`ll never walk alone altså Liverpool sin klubbsang. Derfor var det utrolig viktig at navnet ble skrevet med en w og ikke en v som min kjære ønsket.

Det med betydningen av navnet var heller ikke så populært i starten men jo mer vi sa navnet og pratet om det jo mer sikre var vi på at dette var det rette navnet til den lille jenta. Så da min kjære endelig var overtalt gjenstod det bare å takle alle reaksjonene på navnevalget fra alle utenforstående, spesielt de som ikke liker fotball eller de som holder med et annet lag klagde veldig over navnet.

Viktigst av alt er uansett at vi som foreldre er fornøyde og sikre i vårt valg.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s