Med en tåre i øyekroken..

kentaa

Med fasiten i hånd rundt hvilket kjønn vi skulle bli foreldre til, gjenstod det bare å få overlevert konvolutten til min mor og svigermor. De skulle nemlig få vite kjønnet på barnet før de fortalte dette til oss, i form av et klesplagg som indikerte kjønnet via farge på klærne. Spenningen var stor da vi satt oss ned for å åpne pakken de hadde handlet med til oss, det var ingen tvil om at vi kom til å bli glade uansett kjønn men vi begge hadde en følelse og et ønske om ei lita jente.

Pakken ble overlevert og med kamera trykket opp i trynet for å dokumentere åpningen satte vi i gang, sakte røsket vi opp tapen som var festet på pakken, forsiktig åpnet vi toppen av pakken og nysgjerrige kikket vi ned i esken. Det var et lite problem for i pakken lå det tre par hvite sokker, først tenkte jeg for meg selv «Er de virkelig så dumme at de tror vi kan tolke fargen hvit til et kjønn» men smilene og latteren de hadde indikerte noe helt annet.

De dro frem neste pakke og endelig skulle vi få vite kjønnet på barnet, i esken som ble åpnet på en like rolig og forsiktig måte lå det en nydelig bukse i fargen rosa. Vi hadde fått det kjønnet vi ønsket oss aller mest og vi ble begge veldig glade, jeg kjente en tåre presset seg på i øyekroken da jeg kikket opp på min kjæreste. Ikke bare fordi jeg var så glad for å få jente men da fikk jeg endelig innfridd mitt ønske om navnet jeg så lenge hadde villet kalle min fremtidige datter.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s