Vår første ultralyd

kentt.jpg

Jeg skal si deg ukene flyr som aktiv ste pappa, det føles ikke ut som det er mange ukene siden jeg fikk vite at jeg skulle bli far og nå har vi plutselig vært på vår aller første ultralyd. Jeg må helt ærlig si at denne ultralyden ikke helt svarte etter mine forventninger, jeg forventet at vi skulle få se barnet, høre hjertelyd og ikke minst få vite kjønnet på barnet. Isteden sitter jeg her like blank i ettertid og kan ikke helt skjønne at vi har sett noen barn i det hele tatt.

Se her har vi hodet på barnet og det ser helt normalt ut sa jordmoren mens hun ivrig viste på skjermen hvor hodet var, jeg forsøkte etter beste evne og finne det hodet hun snakket om uten videre hell. Jeg hadde riktignok ikke på meg brillene denne dagen men for meg var det kun streker som beveget seg på en svart skjerm. For min kjære derimot som har barn fra før var alt veldig tydelig, hun så både hodet, fingre og tær.

Helt ærlig må jeg si jeg gikk like grønn ut av det sykehuset som jeg var før vi gikk inn, jeg kunne ikke skjønne hvorfor jeg skulle ta meg fri fra jobb bare for å se på pacman på skjermen uten den munnen som spiste opp de prikkene. Jeg hadde ikke sett noe barn, jeg hadde ikke hørt noen hjerteslag og jeg hadde enda ikke fått vite kjønnet. Svaret på kjønnet hadde vi derimot i en konvolutt som vi skulle sjekke på et senere tidspunkt.

Så fort jeg fikk svaret på kjønnet kom endelig følelsen av å skulle bli far til noe levende, jeg kunne ikke vente med å fortelle de rundt meg hvilket kjønn det ble.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s