Farskaps sjokket..

kent

Det kommer nok ikke som en overraskelse på noen av dere at jeg har levd et liv før min nåværende kjæreste, det som kanskje kommer enda mer overraskende er det jeg skal fortelle dere nå. For som alle single menn der ute var jeg en aktiv kar på Tinder, dette førte til mange dater og ikke minst mange uforpliktende sex partnere. Så når jeg tidligere har valgt å kalle vårt nåværende svangerskap for en Tinder surprise, vet jeg ikke hva jeg skal kalle det jeg skal fortelle dere nå..

Det hele startet med at jeg mottok en e-post fra NAV om at de hadde sendt meg et brev, jeg har ingen forbindelse med NAV så jeg så litt over denne mailen med en gang. Da jeg plutselig fikk et brev i posten fra NAV valgte jeg å åpne dette, på brevet stod det «til far» og du kan tro pulsen min steg til himmels da jeg leste dette. Jeg startet med en gang å tenke tilbake på tidligere sex partnere, hvem var det jeg hadde gjort gravid og hvorfor hadde ikke vedkommende sagt noen ting til meg.

kidsa.jpg

Jeg kjente jeg ble fryktelig stresset, jeg startet og skjelve og jeg var i det store og hele meget frustrert. Jeg har nå vært sammen med min kjære i 9 måneder, sånn kort regnet er det like lenge som et helt svangerskap. Derfor er det smått utrolig at vi nå om 2 måneder venter vårt første barn, det som var enda mer utrolig var at jeg nå plutselig skulle bli tobarnsfar. Riktignok har jeg ønsket meg barn hele livet men dette var litt i overkant av hva jeg hadde ønsket meg.

Da jeg endelig kom til slutten av brevet kunne jeg puste lettet ut, for det viste seg å kun være et informasjonsskriv til far, noe jeg mener NAV kunne ha informert om i starten av brevet. Her har de nærmest påført meg hjerteinfarkt, hjerneblødning og kortslutning på en og samme tid, også viser det seg bare å være et informasjonsskriv til far. Heldigvis er det kun et barn jeg skal ha og heldigvis er det med dama jeg elsker mest av alt her i livet.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s