Det er blitt så kjedelig å krangle..

kkk.jpg

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg er vant til høylytte og intense krangler fra tidligere forhold, så for meg har det virkelig vært en utfordring og til enhver tid måtte holde seg i skinnet for barna sin skyld. Barna er på en måte blitt en medisin mot krangling, man dropper de unødvendige kranglene som ville funnet sted om ikke barna var der. Kanskje er det en positiv ting at kranglingen er blitt kjedelig, allikevel føles det litt feil å ikke stå opp for mine meninger men hva om min kjæreste føler det samme..

Det er veldig lett å se seg blind på sine egne meninger, det er også lett å glemme å se seg selv i speilet. Jeg er langt ifra perfekt og jeg setter pris på om folk rundt meg sier ifra om det er noe jeg gjør som irriterer dem, jeg må helt ærlig innrømme at jeg tror min kjære holder mye inni seg for å ikke skape krangler foran barna. De få gangene vi ikke har barna kan det bli noen konfrontasjoner men da er det så lenge siden vi irriterte oss over dette at kranglene blir veldig kjedelige.

Jeg skal ikke si at jeg savner de intense kranglene men innimellom hadde det vært deilig å kunne tømme seg skikkelig, på en annen måte har jeg aldri hatt det bedre i et forhold enn jeg har det nå. Så kanskje er det en fordel å få tiden til å tenke seg om før man blåser ut av seg ting man senere angrer på, jeg føler i hvert fall at dette er en fordel for meg da jeg er en som sier mye før jeg rekker å tenke over det.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s