Vår første krangel..

kent.jpg

Selv om jeg og min kjæreste har flyttet sammen, har felles økonomi og venter barn sammen, kan det være lett å glemme at vi bare har vært sammen i noen måneder. Så det føles litt rart å nå sitte her og fortelle dere om vår første krangel, en krangel som fant sted da min kjære allerede var 4 måneder på vei. For selv om det virker som om vi har vært sammen i 80 år, er vi fortsatt nyforelsket og alt er bare rosenrødt. Allikevel var det bare et tidsspørsmål om når den første krangelen skulle komme..

Det hele startet som en spøk mellom meg og hennes sønn, for under den årlige grillfesten i familien syntes jeg det var veldig morsomt å klemme på vannglasset til sønnen i huset slik at vannet sprutet opp i ansiktet hans. Hans svar på dette var å ta tak i den første koppen han fant og sprute tilbake på meg, det eneste problemet var at i dette glasset var det brus og ikke vann. Det at jeg i tillegg rykket til slik at stolen min knakk var nok med på å fremheve mitt sinne i denne situasjonen.

Der jeg forventet en reaksjon og straff fra moren, endte det heller med at hele familien satt og lo og syntes dette var veldig morsomt. Jeg kunne ikke skjønne at ikke dette fikk reaksjoner, jeg forholdt meg likevel rolig selv om jeg kokte inni meg. Det skulle gå noen timer før jeg fikk konfrontert min kjære om dette, hun mente at jeg fortjente dette som følge av min spøk. Det kan jeg til dels være enig i men jeg mener at brus er mye verre enn vann.

Jeg fikk aldri ut min fulle og hele frustrasjon, dette mye på grunn av at barna til enhver tid er rundt oss. Jeg ønsket ikke å kjefte og smelle foran barna i huset og slik er det også nå i ettertid da man er mye mer påpasselig med hva man sier og gjør foran barna.

 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s