Å føle seg utstøtt..

kids.jpg

Det er ikke bare enkelt å komme inn i et barn liv, de har nettopp fått skilte foreldre og det har vært store forandringer i deres liv. I tillegg til dette skal jeg nå komme inn som en fremmed mann for dem, jeg skal forsøke å vise dem trygghet og omsorg uten at jeg på noen som helt måte skal ta over noen papparolle. For de vil mamma og pappa alltid være nummer en, for de vil alltid jeg være en nummer to og det er helt forståelig, allikevel ble jeg møtt med mange utfordringer jeg ikke var helt forberedt på.

For som en fremmed mann i deres hus er jeg alltid et enkelt mål, de skal teste meg ut og finne ut av mine grenser og regler. Naturlig nok er det mye de ønsker å finne ut av men jeg må ærlig innrømme at jeg på et tidspunkt følte meg presset ut av deres hjem, setninger som «du er ikke pappaen vår», «du bestemmer ikke over oss» og «du bestemmer ikke i dette huset» er både sårende og uhyggelig å høre. For det er på en måte riktig mye av det de sier også, jeg er ikke og vil aldri bli pappaen deres og det har jeg ingen intensjoner om heller.

Allikevel føles det sårende og ikke føle seg velkommen, jeg følte på en måte at de forsøkte å skyve meg fra dem. Det var en periode der jeg hadde blitt godt kjent med dem og de turte å teste meg ut, det var kanskje derfor jeg tok det så inn på meg fordi jeg nettopp hadde kommet inn i dette og følte at dette var det eneste rette for meg. Sett i ettertid var denne testingen noe jeg burde tatt mer positivt, det viste meg at de faktisk nå hadde tatt meg til sitt bryst og turte å teste meg ut. Det var ikke lett å tenke slik den gangen, men det er sannheten om jeg ser det nå i ettertid.

Alt dette som skjedde på veldig kort tid var nok grunnlaget for at jeg laget denne bloggen, jeg trengte et sted å tømme tankene min og også få tips til hvordan jeg kunne håndtere dette. Nå er bloggen blitt et familie prosjekt som i aller høyeste grad binder oss som familie enda bedre sammen.

under

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s