Jeg så ikke på den rumpa..

mobb.jpg

Det var da jeg fikk min første ordentlige kjæreste som 15 åring at jeg skjønte fordelene ved å skjele, hele livet hadde skjelingen vært et stort problem for meg og jeg hadde blitt mobbet for dette ved flere anledninger. Nå derimot så jeg bare positivt på det å skjele, det ga meg fordeler ingen andre hadde og jeg brukte det virkelig for alt det var verdt. For visst for eksempel kjæresten min beskyldte meg for å se på rompa til ei annen jente, ja da skylte jeg på skjelingen og at jeg egentlig kikket på noe helt annet.

Det samme gjaldt når det kom til fotballen, det var ingen keeper som klarte å se på meg hvor jeg skulle skyte. Jeg skøyt meg inn på a- laget, by-laget og kretslaget jeg som følge av skjelingen, og var det en som var «skjeleglad» for det så var det jo treneren. Jeg tok alltid straffene på laget og jeg sendte alltid keeperen til feil hjørne. Skjelingen har blitt min store ting her i livet, den har blitt min unnskyldning for alt og spesielt dersom jeg havner i bråk på byen.

koko.jpg

For ofte kommer gutter bort til meg på byen og spør hvorfor jeg kikker på kjæresten deres, da er det bare å ta på seg dådyr øynene og skjele litt ekstra før jeg forteller dem sannheten. «Du skjønner det at jeg skjeler, så hvis det så ut som om jeg kikket på dama de så var det nok bare derfor» Dette er guds gave til meg tror jeg for denne skjelingen er unnskyldningen på alt her i livet, det eneste problemet er at jeg glemmer meg litt nå som jeg har fått meg briller.

Jeg kan ikke lenger si jeg kikket på noe annet om jeg så på den rumpa, jeg kan ikke lenger skyte straffespark på fotball laget og sende keeperen feil vei og jeg kan ikke komme meg unna bråk på byen lenger nå som følge av skjelingen. Allikevel så har selvironien hjulpet meg mye opp igjennom livet, det hele startet jo som følge av at jeg var lei av å bli mobbet for dette. Jeg tok derfor å møtte mobberne med de stygge kommentarene før de rakk og si dem, dermed ble de bare stående der uten å klare å si et ord.

Skulle gjerne bare slått ned alle mobberne, men det var så stor fare for å slå en av de uskyldige ved siden av som følge av skjelingen. Så det turte jeg faktisk ikke..

under.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s