Har dere virkelig sexa?

wat.jpg

For var det noen vi visste kom til å bli glad for nyheten om at vi ventet barn så var det barna i huset, de hadde i flere måneder maset om å få ei lillesøster eller en lillebror. Endelig kunne vi bringe dem den glade nyheten om at dette nå kom til å skje, vi var lenge veldig usikre på når vi skulle gjøre det men kom frem til at det bare var å få gjort det. Dermed samlet vi barna i sofaen for å fortelle den om baby nyheten, vi hadde forberedt oss på at de kom til å bli veldig glade men reaksjonen vi fikk var alt annet enn vi hadde sett for oss..

«Har dere virkelig sexa?» var det første barna spurte oss om da vi fortalte dem nyheten, som sant var måtte vi bare bekrefte at ja det hadde vi gjort. «Mener dere det?» fortsatt de før vi bekreftet nok en gang at ja vi hadde hatt sex. Jeg hadde forventet at de skulle ha mer fokus på barnet enn det faktum at vi hadde hatt sex men så er det barn det er snakk om og de er enormt nysgjerrige. Selv om spørsmålene var uventede var allikevel reaksjonen som ventet, de hoppet i taket og jublet høyt over at de endelig skulle få en søster eller bror i løpet av det neste året.

Vi hadde blitt mer som en familie nå den siste tiden, jeg hadde funnet meg mer til rette og de hadde godtatt meg for den jeg var. Så etter en lang periode med tilvenninger og utfordringer følte jeg at alt som skjedde i mitt liv akkurat nå var virkelig riktig for meg, jeg var utrolig glad på nåværende tidspunkt selv om de ukene som hadde vært definitivt hadde satt meg og min tålmodighet på prøve.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s