Det finnes ingen tvil – Vixen er på trappene.

kentaa.jpg

Det finnes da ingen tvil når det kommer til om jeg skal være med, det finnes da ingen tvil når det kommer til at jeg skal ha med pris hjem men jeg sier som dommerne i Idol sier til favorittene «Jeg er helt sikker på at du vinner, men dere der hjemme dere må huske å stemme!»

Vixen influencer awards er nemlig bare noen steinkast unna å gå av stabelen, for meg som kun har blogget i noen måneder skal det litt ekstra til å bli nominert. Derfor er jeg avhengige av at dere som leser denne bloggen tar dere 2 sekunder til å trykke dere inn på denne linken Nominer Stepappahjerte her! å nominerer stepappahjerte til prisutdelingen.

I mens dere tar dere litt tid til å gjøre dette, stikker jeg ut i Kristiansands gater og kjøper inn antrekket som vil få både Sophie Elise og Komikerfrue til å måpe av entusiasme.

Har vi en deal?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s