Baksnakkingen..

par.jpg

Det som skulle være en god nyhet til familie og venner hadde utviklet seg til å bli et mareritt, for midt i vår gledesrus over å skulle få barn foregikk det et skittent spill i kulissene. Flere og flere begynte og snakke om oss som par, oss som skulle ha barn og oss som det hadde gått så alt for fort med. Alt ble forsøkt å holdes hemmelig for oss som faktisk var hovedrollene i denne baksnakkingen, hver gang vi møtte de som baksnakket oss var de så hyggelige og glade på våre vegne. Det var vanskelig å forholde seg til, da vi visste hva de egentlig mente om dette.

Det å få barn er for meg noe av det største jeg kommer til å oppleve her i verden, den dagen jeg fikk beskjeden om at jeg skulle bli far ble jeg først og fremst veldig overrasket men mest av alt var jeg bare lykkelig. Dette gjorde det enda verre for meg da jeg visste hva folk egentlig tenkte om dette, for der jeg ønsket mest av alt at alle skulle gratulere og vise samme glede som meg visste jeg at bak vår rygg foregikk det et skittent spill som ikke vi skulle få vite om. Flere telefon samtaler ble tatt og flere rykter ble spredt, heldigvis kom beskjeden en dag til oss via noen som hadde overhørt dette.

For vi visste det var tidlig, vi visste at det å få barn er noe veldig stort og vi visste at vi ikke kunne garantere for et livslangt forhold på dette tidspunktet. Sannheten er heller den at det finnes ingen som kan garantere for kjærligheten, du vet aldri hva som venter rundt neste sving men vi følte at dette var helt riktig. Det er det som er det viktigste for meg og oss, det at vi selv føler dette er riktig og at vi begge med hånden på hjerte kan si at dette var det det riktige uansett hvordan det ser ut om 10 år.

Alle de negative tilbakemeldingene fikk oss til å heller fortelle dette til noen som faktisk brydde seg og noen som faktisk kom til å elske denne nyheten. Nemlig barna..

under

2 thoughts on “Baksnakkingen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s