Den store nyheten.

kento

Den store nyheten hadde spredd seg ut til familie og venner på min kjæreste sin side, det gjorde at jeg nå følte en trang til å fortelle det til min familie også. Vi hadde passert de første 12 ukene og det var nå tryggere og fortelle andre om dette, dermed bar det nå ut til min familie som også skulle få servert det glade budskapet. Det som i utgangspunktet skulle være en hyggelig beskjed å gi ble ikke like godt mottatt av alle, jeg ble på det nærmeste skjelt ut av min egen mor da nyheten ble servert henne ansikt til ansikt..

For jeg slet litt med å komme til poenget hjemme hos min mor men da Stavernfestivalen kom opp som tema benyttet jeg anledningen til å fortelle henne. Jeg fortalte henne at vi skulle alle tre dagene og at vi gledet oss masse, i en slags advarsel på at hun jobbet fortalte hun meg at hun ikke kunne kjøre oss slik hun hadde gjort tidligere år. Da fortalte jeg henne at det ikke var noe problem siden min kjæreste kunne kjøre alle tre dagene, det var da hun reagerte og på et vis skjelte meg ut i stuen.

«Det syntes jeg er skikkelig dårlig gjort av deg, Kent! Har du virkelig fått henne til å holde seg edru for at hun kan kjøre deg når du er kjempe full på festivalen» sa hun. Jeg så mitt snitt til å tulle litt med henne og fortalte henne at jeg selvfølgelig hadde det. Jeg skulle ikke gå glipp av noen festival så da fikk hun kjøre, mamma hisset seg mer og mer opp før jeg til slutt fortalte henne at min kjæreste ikke kunne kjøre fordi hun var gravid. Da fikk pipen en annen lyd og med tårer i øynene gratulerte hun oss begge med graviditeten.

Nå gjenstod det bare og fortelle det til resten av familien, også da ble det litt misnøye hos noen og enhver. Folk mente det var alt for tidlig og at vi måtte være mer sikre på oss selv som par før vi satte i gang med å få barn, i flere måneder skulle vi måtte kjempe for vår kjærlighet og vårt lille kjærlighetsbarn.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s