Jeg vil ikke være et andrevalg..

så mye kjærlighet.jpg

Som følge av min oppvekst har jeg alltid hatt et behov for å bli sett, all mobbingen og de depressive periodene i livet har virkelig gjort noe med meg som person. Jeg liker det ikke men jeg har måttet godta det og leve med meg selv på den måten som gjør at jeg fungerer, jeg er avhengig av å bli sett, jeg elsker å få ros og jeg er avhengig av bekreftelser for å føle meg bra hele tiden. Derfor var det veldig uvant for meg å komme inn i familien til min kjæreste, med to barn som alltid vil være hennes førstevalg og med to barn som alltid vil se på mamma og pappa som deres første valg..

Jeg har alltid satt meg selv og mine behov foran andre, jeg har aldri brydd meg så mye om hvordan andre har det så lenge jeg har det bra selv og dette er nok mye av årsaken til at jeg ikke har klart å finne meg ei jente å leve med. Jeg er en person det kan være vanskelig å forholde seg til, jeg kan være en person som du ikke alltid vet hvor du har og jeg kan være en person som det kan være vanskelig å komme inn på. Dette var ikke et godt utgangspunkt da jeg flyttet inn med min kjæreste for en stund tilbake, for i mitt hode var det ikke aktuelt og være et andrevalg om jeg skulle satse på dette.

barna.jpg

Heldigvis kan jeg den dag i dag se tilbake på denne prosessen og si at jeg har taklet dette nokså greit, for behovene etter å bli sett og hørt er mer eller mindre borte etter at jeg forstod meningen med livet på en bedre måte. Det var ikke nødvendig å stenge alle følelser inne og alle inntrykkene ute, det handlet om å åpne seg som person å ta imot all godheten fra folk rundt seg. Jeg har vært vant til å måtte stenge alle følelser inne for å komme meg igjennom hverdagen, først nå innså jeg at det fantes mennesker der ute som ville mitt beste.

Jeg hadde aldri møtt slik godhet som jeg møtte i min kjæreste og hennes barn, nå var det ikke lenger så viktig å være et førstevalg. For meg holdt det å bare få lov til å være en del av denne familien, om jeg ble satt i andre rekke så fikk det bare være for meg var det viktigste å kunne føle seg lykkelig igjen. Jeg jobber fremdeles med å bli en bedre utgave av meg selv, kanskje vil jeg aldri nå det målet til det fulle men det viktigste av alt er å kunne føle seg lykkelig og det har min kjæreste og hennes barn fått meg til å føle den siste tiden.

Glad i dere 😊

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s