Forsnakkelsen!

kk.jpg

Etter å ha møtt svigermor for første gang var vi ofte på besøk hos dem, da faren til barna hadde ungene hjemme hver eneste tirsdag var svigermor en naturlig plass og reise disse dagene. Det var i en periode vi var veldig glade for å være gravide, det var en periode vi snakket mye om dette og være gravide og det var en periode vi var veldig opptatte av å ikke fortelle noen om dette da det var alt for tidlig. Denne tirsdagen hadde vi dog vært på ultralyd i Tønsberg og vi hadde nettopp fått vite terminen, derfor var min kjære veldig opptatt av at vi ikke skulle forsnakke oss og fortelle om dette..

Alt gikk etter planen, jeg var veldig nøye med hva jeg sa og hva jeg gjorde men det skulle vise seg at det var min kjære som forsnakket seg helt ute av det blå. For da hun snakket om at hun hadde snakket med sjefen sin fortalte hun plutselig at han hadde spurt henne om når hun hadde termin, jeg ble sittende helt sjokkert og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Min kjære ble nokså rød i ansiktet mens svigermor utbrøt «Hva sa du nå?» det ble noen sekunder med stillhet før hun bekreftet ovenfor svigermor at ja vi var gravide.

Nyheten ble godt mottatt og vi ble begge gratulert så mye med graviditeten, jeg som var helt i sjokk følte meg litt snytt da min kjære plutselig buset ut med nyheten men allikevel kunne jeg ikke annet enn å bare le av det hele. Nyheten var nå ute og når svigermor vet om dette tar det ikke lange tiden før hele byen vet det, hun er nemlig postmann vet du så hun kan dette med å bringe budskapet videre si..

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s