Dere burde skamme dere..

kk.jpg

Her har jeg jobbet ræva av meg hele uken, jeg har jobbet overtid og jeg har gått glipp av verdifull tid med familien min. Når da endelig helgen kommer og man kan legge seg ned med beina på bordet, er det fryktelig irriterende og lese alle status oppdateringene fra de late idiotene her i samfunnet, med endelig helg. For det første har dere ingen jobb, for det andre så har dere helg hver eneste dag og for det tredje tråkker dere på oss som faktisk jobber. Dere tråkker rett og slett på alle oss som sponser livet deres med våre skattepenger, dere burde rett og slett skamme dere..

Dere lever hver dag som om det er den siste, dere gidder ikke yte en dritt her i samfunnet og i tillegg søker dere likes for at det nå er helg. Er det et tappert forsøk på å få folk til å tro at dere jobber eller er det bare for å provosere oss hardt arbeidende som jobber ræva av oss kun for å få endene til å møtes. Dere vet ikke engang hva det vil si å ha helg, dere har betalt ferie hele året så dette blir bare for dumt. Dere skulle bare visst hva det vil si og ikke ha tid med familien, dere skulle bare visst hvor mye vi må ofre for å få endene til å møtes og dere skulle bare visst hvor mye vi betaler i skattepenger for å sponse deres.

fly.jpg

Dette er fordommer jeg hører daglig fra de friske her i samfunnet, fordommer som er kommet for å bli og fordommer vi dessverre aldri kommer til å bli kvitt. Det som veldig få tenker på er hvor mye denne personen har gått igjennom for å dele denne posten i sosiale medier, for en hverdag med angst og depresjoner byr på mange utfordringer. Det krever mye energi å i det hele tatt opprettholde kontakten med dine beste venner, hver eneste melding som tikker inn på telefonen er med på å minne deg på hvilken situasjon du er i.

Det minner det på at du ikke er i stand til å ta vare på dine venner eller familie, det minner det på alt du går glipp av i hverdagen. Kanskje er «endelig helg» en setning de føler vil inkludere dem i samfunnet igjen, kanskje har de vurdert opp og ned i flere timer om de i det hele tatt skal legges ut og kanskje har de akkurat som deg følt på at dette kan være helt feil å legge ut. Dessverre er det sånn at ensomhet gjerne er noe som følger med når det kommer til angst og depresjoner, dermed kan dette være en mulighet for å komme i kontakt med andre mennesker på en måte som gir dem tilhørighet i samfunnet.

Smitt dine medmennesker med styrke fremfor å trykke dem lengre ned..

under

2 thoughts on “Dere burde skamme dere..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s