Mitt kleineste øyeblikk.

karen

Jeg kjente kroppen fylte seg med latter, jeg kjente rød fargen fylte ansiktet mitt, det var rett og slett som å bli tatt med 20 år tilbake i tid. Det var som å bli tatt med tilbake til den tiden hvor bæsj, tiss og promp fortsatt var morsomt og det var som å bli tatt med tilbake til den tiden da alt som omhandlet sex og kroppen var flaut. Jeg følte meg rett og slett som et barn igjen der jeg satt og forsøkte etter beste evne og forklare datteren i huset om mysteriet blomsten og bien..

For det var et eneste virr varr i stuen da jeg skulle forsøke å forklare meg etter beste evne, for mitt blant de hverdagslige samtalene kom datteren i huset med et spørsmål rundt sex og sex stillinger. Hun hadde nemlig sett en boks i syden som visste flere forskjellige stillinger, hun kunne vanskelig se for seg at man kunne lage barn dersom man stod bak hverandre. Jeg som den ansvarlige ste pappaen jeg er forsøkte så godt jeg kunne å gi henne en forklaring, uansett hvor hardt jeg forsøkte kjente jeg at jeg kom dårligere og dårligere ut av dette.

timmer.jpg

Jeg tenkte til slutt at her må vi holde oss til det enkle, så jeg dro i gang den kjente frasen om blomsten og bien. Først nå i voksen alder skjønner jeg selv hvor kleint dette var for foreldre, der jeg med rolig og behagelig stemme forsøker å fortelle henne at pappa tar tissen inn i mamma sin tiss. Så kom jeg på at mammaen hennes er jo ikke lenger sammen med pappaen hennes, før jeg rakk og rette det opp ropte hun ut til moren som satt litt lenger borte «Sexer du fortsatt med pappa?»

Jeg skjønte at jeg var på glatt is her nå og før jeg gjorde mer skade valgte jeg å snu temaet over på det hun faktisk spurte om, jeg fortalte at det fantes mange måter å gjøre dette på. Det hun ikke helt kunne forstå var at de på den boksen hadde også stått rett opp og ned, jeg fortalte som det var at det også var mulig. Så da jeg senere denne dagen skulle gi min kjæreste en klem, kom det fra datteren i huset «Dere kan ikke stå der å sexe nå». Jeg måtte bare innse at dette ikke var min sterkeste side, at jeg var litt for uforberedt på dette og at dette er noe jeg må trene på i årene som kommer.

Litt skuffet var jeg også da jeg burde ha klart å takle dette bedre, men nå har jeg 10 nye år og øve meg på da frem til min datter spør de samme spørsmålene.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s