Når alt ble snudd på hodet.

ken

I løpet av det siste halve året har det skjedd utrolig mange forandringer i mitt liv, fra å være en helt vanlig mann i gata er jeg nå blitt en av Norges mest leste herre bloggere. Dette har medført at jeg ved flere anledninger blir kjent igjen på gata, i tillegg til at jeg blir spurt om å fronte en hel del produkter for bedrifter rundt omkring i landet. Dette er selvfølgelig veldig moro og det er gøy å få anerkjennelse for de tingene jeg driver med. Selvom alle oppdrag er morsomme fikk jeg drømme tilbudet her om dagen, en barndoms drøm skal endelig gå i oppfyllelse og jeg klarer nesten ikke å vente til den store dagen kommer.

For på førstkommende lørdag skal jeg sammen med flere andre selebre gjester sitte ring side når Brækhus står klar til å gruse Lauren i Oslofjord Convetion center i Sandefjord. Jeg syntes jeg ser det for meg allerede, for med ei lita velkomst øl sammen med Kronprins Håkon og med Erna Solberg som min nærmeste kavaler langet bokseringen er det ingenting som kan gå galt. Jeg kjenner jeg gleder meg som en liten gutt til dette arrangementet, med flere store oppgjør i løpet av kvelden ligger alt til rette for en perfekt opplevelse lørdag kveld.

kkk.jpg

Jeg anbefaler alle som liker god underholdning på lørdagskvelden og ta turen til Oslofjord Convention Center, for de av dere som derimot ikke har muligheten til dette vil jeg oppdatere hele kvelden på min Snapchat konto.

Legg til Stepappahjerte på Snapchat i dag 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s