Mitt første møte med svigermor

rigi.jpg

Mitt første møte med svigermor kom veldig spontant og helt uten forvarsel, det kom like plutselig som jeg hadde gjort bare uker i forveien da vi unnfanget det lille barnet i magen til min kjære. For jeg hadde lovet å kjøre min kjæreste til Tønsberg for å hente noen klær denne dagen, den eneste muligheten til barnevakt var da svigermor. Jeg er sjeldent veldig spent og nervøs før møte med nye mennesker men denne bilturen ga meg all grunn til bekymring, for det visste seg det at svigermor hadde blitt oppdatert om alt mellom himmel og jord som jeg å min kjære hadde gjort og sagt fra første gang vi møttes..

Det innebar alt fra at jeg var desperat, til at jeg ikke var så desperat allikevel fordi jeg bare hadde tullet. Verst var det nok at hun hadde fortalt hvilken fritt talende mann jeg var og at jeg aldri klarte å holde kjeft, dette ga meg et lite press i å levere fra første stund. Jeg er ingen sjenert mann men jeg er tvert imot en alt for lett og ledig mann, ofte må jeg faktisk jekke meg ned noen hakk i møte med nye mennesker slik at de ikke skal tro jeg er gal eller desperat eller hva sier du Carine? Dermed holdt jeg en relativt lav profil de første møtene med svigermor, det er jo litt viktig å imponere sin nye svigermor.

Det endte med at svigermor da følte jeg var en veldig sjenert gutt, som ikke sa stort og bare satt der å nikket og svarte på ledende spørsmål. Dette måtte jeg få gjort noe med og jeg bestemte meg til slutt for å bare være meg selv, det burde jeg dog ikke ha gjort for dere har jo alle fulgt med på hennes innlegg her på morgenen og nå er hun så hodestups forelsket at jeg burde nok holdt igjen littegrann..

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s