Den store overraskelsen..

baby

Om folk syntes det hadde gått fort med oss frem til nå, ble ikke de tankene noe mindre etter at vi mottok beskjeden om den store overraskelsen. For bare 1 og en halv måte etter at vi offisielt ble kjærester kom beskjeden ingen av oss kunne forutse, min kjæreste tok nemlig en graviditets test da hun fikk avvik i sin syklus og svaret kunne ikke vært klarere. Hun var blitt gravid og vi skulle ha vårt første barn sammen, først var vi litt usikre på om dette var det rette men det tok ikke lang tid før vi bestemte oss for at dette var det beste som kunne hendt oss.

For meg var dette min største drøm som gikk i oppfyllelse, jeg hadde funnet jenta i mitt liv og mitt store ønske om å få barn var nå også en realitet. Fra og være en ungkar som gikk på tinder dater daglig, en ungkar som gikk på byen hver helg og en ungkar som hadde gitt opp alt som kan kalles kjærlighet var jeg nå blitt en gutt som levde ut min store drøm. Jeg måtte flere ganger klype meg selv i armen for å tro på at dette var sannheten, det gjorde like vondt hver gang og det bekreftet bare det jeg håpet at alt som nå skjedde var virkelighet.

Det eneste problemet nå var bare at jeg ennå ikke hadde hilst på verken svigermor eller svigerfar, det er på en måte greit å få et ansikt på dem man hører mye om og spesielt nå som vi var blitt gravide. Dermed var det bare å stålsette seg til å møte min svigermor for første gang, et møte som ga svigermor et helt annet inntrykk av meg en hva som er virkeligheten.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s