Fra kjærester til samboere..

ketl

Det er ingen hemmelighet for alle dere som følger denne bloggen at ting har gått fort i vårt forhold, dermed var det ingen stor overraskelse at vi kort tid etter å ha møtt barna så å si ble samboere. Selv om jeg beholdt min leilighet i Larvik var det allikevel i Sandefjord jeg tilbragte all min tid, jeg stortrivdes med min kjæreste, jeg stortrivdes med barna og jeg følte at alle brikkene falt på plass veldig fort. Ting gikk så fort at vi ikke helt selv skjønte at vi hadde blitt samboere, kanskje var det kjærligheten som gjorde oss blinde eller så var vi så betatt av hverandre at vi ikke tenkte på at vi så å si bodde sammen.

Jeg hadde jaktet dette livet i flere år, nå som jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv var det viktig å smi mens jernet var varmt. Så sånn sett var kanskje ikke min kjærestes antagelser etter første date helt på jordet, kanskje var jeg desperat og kanskje var jeg klar for å flytte inn etter kort tid men for meg gikk dette ut på å ta vare på den muligheten jeg nå hadde fått med verdens beste jente. For aldri før har jeg møtt ei så tvers igjennom god jente, ei jente som gir så mye av seg selv og ei jente som setter alle foran seg selv. Hun var rett og slett for fantastisk til at jeg kunne la denne muligheten gå fra meg.

Så når det kom til innflyttingen kan man si at jeg kjørte jente metoden, det begynte med en tannbørste og kosmetikk vesken min før jeg sakte men sikkert tok med flere og flere ting til min kjære. Til slutt var jeg så å si blitt samboer med kjærligheten i mitt liv, selv om ting gikk fort har vi fra dag en hatt det veldig fint sammen. Der alle andre syntes ting har gått for fort har vi isteden valgt og å fokusere på hvor riktig dette har føltes for oss som par.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s