Utenfor komfortsonen

famili

Etter mitt første møte med barna skulle man kanskje tro at det var grunnen til at jeg nå kom ut av egen komfortsone, det var derimot noe helt annet som skulle få meg ut av komfortsonen. For etter et vellykket møte med barna var det hyggelig og endelig kunne ta oss en skikkelig kjærestetur til verdens navle. Turen gikk selvfølgelig over fjorden og til vakre Strømstad, med billig snus, mengder av øl og Norby senteret er det nok det nærmeste vi nordmenn kommer mekka. Det var nettopp på Norby senteret at jeg skulle settes på prøve, en prøve som fikk meg til å rødme..

For helt uten at jeg var klar over det hadde min kjære pakket med seg noe jeg aldri har sett maken til tidligere, for i bagasjerommet lå det nemlig 2 stappfulle plastsekker med tomme brus bokser kjøpt nettopp i Sverige. Jeg er av dem som kaster disse tomme boksene i søpla så fort de er drukket opp, jeg må faktisk innrømme at jeg aldri har tenkt på at disse kan pantes engang. Min kjæreste derimot var fryktelig klar over dette, allikevel var det jeg som ble bærende rundt på dette inne på Norby senteret mens vi jaktet på panteautomaten.

Vårt forhold var relativt ferskt på denne tiden, så jeg turte ikke helt å fortelle henne hvor flaut jeg syntes dette var. Som en uteligger fløy jeg opp og ned på senteret på jakt etter panteautomaten, rød som en tomat smilte jeg tilbake til andre nordmenn som smilte av meg og mine søplesekker. Når man er nyforelsket gjør man derimot alt for sin utkårede, uansett hvor flaut og ekkelt det måtte være er det bare å smile og være glad. Dette ble derimot første og siste gangen jeg bar rundt på tomme pantebokser inne på Norby senteret, for så vidt er det siste gangen hun pakket dem med seg også.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s