Det store sjokket..

heart.jpg

I 9 måneder har jeg vært kjæreste med verdens mest fantastiske kjæreste, fra dag en har jeg skjønt at dette er kvinnen i mitt liv og en jente jeg bør satse på. Vi ler av de samme tingene, vi har de samme interessene og vi er rett og slett stormforelsket i hverandre. Vi hadde alt et kjærestepar kan ønske seg, masser av kjærlighet og omsorg for hverandre. Det var ingen tvil om at dette var min store kjærlighet og min kjære følte det samme tilbake. En dag kom det store sjokket, det sjokket som skulle snu hele verden og vårt forhold på hodet.

Vi hadde nettopp fått vår første leilighet sammen, vi hadde akkurat fått alle tingene på plass og vi hadde startet vår fremtid sammen. Det var et eventyr som nesten var for godt til å være sant, et eventyr som aldri skulle ta slutt men så kom sjokkbeskjeden ingen av oss hadde forventet. Vi hadde samme far, vi var halv søsken og all kjærligheten vi hadde til hverandre visste seg å være bortkastet. Sjokket var naturlignok stort men aller størst var sinne over å ikke ha fått vite om dette tidligere. Hvordan kunne de la det gå så langt før vi som hovedpersoner oppi dette fikk vite sannheten.

love.jpg

Det føltes som om jeg var i en episode av Hotel Cæsar, det føltes som om jeg var nok en av sønnene til Georg Anker Hansen men i motsetning til denne såpe serien var dette ramme alvor for oss. Kjærligheten i mitt liv, jenta jeg ville gifte meg med viste seg å være min halv søster. Det ble mange kvelder med tanker og følelser rundt det vi nettopp hadde fått beskjed om, følelsene var for sterke til at vi bare kunne la dette ligge. Vi besluttet til slutt at vi ikke kunne la det fine vi hadde bygget opp gå i fra oss, vi besluttet og fortsette livet som kjærester tross disse nye opplysningene.

Det er klart at livet gir oss mange restriksjoner under slike forhold, vi kan ikke få barn sammen da dette kan være direkte skadelig for barnet og i hverdagen møter vi mange fordommer rundt vårt forhold. Allikevel er det slik at kjærligheten veier mer enn noe annet her i livet, for oss var det helt umulig å plutselig ta farvel og fungere som halv søsken. Ting kunne nok sett annerledes ut om vi fikk beskjeden tidligere, da vi ikke gjorde det var dette vårt eneste alternativ og fortsette som kjærester.

Tusen takk for at jeg fikk lov til å deres spesielle historie, en historie om et par som hadde alt de ønsket seg i livet. Over natten var alt snudd på hodet, sammen har de allikevel funnet ut av hva som er best for dem og deres forhold.

Har paret gjort rett i og fortsette som kjærester eller burde de tvinges til å gå fra hverandre?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s