Mitt første møtet med barna

søte

Så var altså tiden kommet til dette meget spesielle møtet med barna til min store kjærlighet, jeg husker det var litt som da jeg dro på min andre date med denne jenta jeg var blitt så forelsket i. Jeg pyntet meg litt ekstra på håret, jeg tok på litt ekstra parfyme og jeg prøvde et par ekstra bukser denne dagen. Det var en veldig merkelig følelse og ordne seg som om det var en date, for det var jo bare barn jeg skulle møte denne dagen. Allikevel var jeg minst like opptatt av å fremstå som en ordentlig kar fremfor disse barna.

Også bilturen til Sandefjord denne dagen ble veldig lik den jeg hadde på vår andre date, det eneste som var forskjellen var at snøen nå hadde ligget en stund men bortsett fra dette var det like kaldt og jeg var like nervøs. Jeg husker godt da jeg kom frem og parkerte bilen, jeg gikk mine nervøse skritt fra bilen og opp mot inngangspartiet. Da jeg gjorde de siste forberedelsene og tok et siste dypt pust før jeg skulle banke på merket jeg noe i sidesynet mitt. For midt i mine forberedelser hang begge barna i vinduet og bare ventet på å få åpne døren for meg.

kidsa

Døren åpnet seg til slutt og der stod de, to små barn som jeg før bare hadde sett på bilder. Man gjør seg gjerne noen inntrykk ut fra bildene og ofte stemmer ikke disse overhodet, denne gang hadde jeg faktisk truffet veldig godt. Datteren var pratsom frempå og ikke nervøs i det hele tatt, sønnen var litt mer tilbakeholden og lå på gulvet og spilte på en pc under et bord. Heldigvis var de som barn flest, de lekte og holdt på med sine ting, så jeg slapp å imponere og prate så mye denne første gangen. Alt gikk som smurt frem til de skulle legge seg, da skjedde det alle foreldre har mareritt om.

For plutselig hører vi hylene fra andre etasje, det var som om de hadde sett et spøkelse. Vi begge skvatt til nede men det var moren som løp opp, aldri siden har hun vært så raskt oppe denne trappen. Der var synet som møtte henne både skremmende og forferdelig, sønnen i huset hadde funnet det for godt å klippe av seg hele luggen. Så der mor og sønn i månedsvis hadde spart til å ha håret i strikk var det nå bare et par hårstrå igjen, så ja man kan si første møtet med barna bydde på både de gode og vonde tingene med barn.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s