Rar smak på kaffen

k.jpg

Nå som jeg endelig har blitt voksen og lært meg til å drikke kaffe, da er det blitt det første jeg gjør hver morgen og nesten det siste jeg gjør hver eneste kveld. Jeg våknet i går med en følelse av at helgen nærmet seg med stormskritt, litt trøtt i trynet stablet jeg meg ned trappen og satt i gang kaffemaskinen. Bare sekunder senere stod den klar, rykende fersk kaffe som bare ventet på å få vekke opp en trøtt ste pappa blogger. Da kaffen traff tungen kjente jeg med en gang at noe ikke var som det skulle, jeg spyttet kaffen opp langs kjøkken benken før jeg brakk meg en del ganger.

maskin.jpg

Grunnen til dette er at vi nettopp har fått sponset en fantastisk melkemaskin fra Mimmis.no, maskinen som på 1-2-3 lager ferdig temperert melk i akkurat riktig mengde. Så da jeg i halv søvne skrudde på det jeg trodde var kaffemaskinen, var det i realiteten melkemaskinen som ble satt i produksjon. Den var herlig temperert, det var akkurat passe til å fylle opp min kopp men smaken kan jeg ikke si svarte til mine forventninger. Det jeg derimot satt veldig pris på var tempoet den leverte melken i, jeg tror jeg kommer til å glede meg til våkenetter fremover bare for å få bruke denne maskinen.

For fra barnet starter å gråte kan jeg ha ferdig temperert melk i perfekt mengde klart på 30 sekunder, fremfor å måtte frem med kjeller å starte oppkokingen. Kjenner jeg meg selv godt nok, koker det nok godt i toppen min allerede med en grinete unge på armen klokken 0245 på natten. Kaffen derimot den kommer jeg til å fortsette å lage med kaffemaskinen, til det var ikke Baby Brezza det beste alternativet.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s