Hold deg unna barnet mitt..

mod.jpg

Hold deg borte fra barnet mitt du ondskapsfulle besteforelder, du har ingen myndighet til å forgifte mitt barn på denne måten. Jeg skjønner at du kun er ute etter å imponere og bli godt likt, dette funker dessverre ikke på mitt barn. Min lille datter skal ikke være i nærkontakt med godteri før hun selv vet hva dette er, så om du har skumle planer om å komme hit med sjokolader og andre godsaker kan du holde deg langt unna mitt hjem og min datter.

Det er ingen hemmelighet at besteforeldre er glade i å skjemme bort sine barnebarn, med is, kake og sjokolade har du så godt som skaffet deg helte status hos barnet. Uansett hvor mye det frister å gi barnet mitt sjokolade, uansett hvor mye du har lyst til å gi henne litt is på sommeren og uansett hvor mye du har lyst til å ta med en liten kake er det helt uaktuelt at dere forer min datter med dette. Jeg har en veldig sterk mening rundt dette med barn og godteri, det er det at barnet har ikke godt av det hun ikke vet hva er for noe.

Gjennom hele livet som følger får man i seg alt for mye sukker, derfor er jeg veldig opptatt av at mitt barn ikke skal introduseres for dette før hun skjønner hva det er som smaker så godt. Derfor vil jeg ha strenge regler ovenfor spesielt besteforeldrene, da disse er best kjent for å hamstre inn godteri til barnebarna sine. Det er nok optimistisk og tro at jeg skal få til dette, for så fort de er barnevakt så kommer sjokoladen på bordet og isen opp av fryseren men jeg skal gi det er godt forsøk allikevel 😊

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s