Promper du foran kjæresten din?

promp

Jeg er den første til å innrømme at jeg kan være litt fisefin, for meg er det nemlig helt uaktuelt å prompe foran kjæresten min. Det er ikke det at jeg er ukomfortabel rundt min kjæreste, det er mer det at jeg rett og slett syntes det er veldig upassende. For meg er dette direkte ødeleggende for mine romantiske følelser for min kjæreste, i vårt hjem skal duften av duftlys og friske blomster være i fokus og ikke eimen av promp som siver rundt i rommet.

Min kjæreste har et helt annet syn på dette, hun kommer fra et forhold der forgiftede gasser kunne flyte rundt i rommet. For henne er det helt naturlig å slippe seg løs men av hensyn til mitt syn på dette har hun latt dette bli innenfor toalettets fire vegger. Det er nok sikkert mer naturlig med bæsj, tiss og promp for henne som har to små barn, barn er nok ikke så nøye på dette og det kan jeg skrive under på ettersom jeg nå har bodd med dem en god periode.

Folk sier det er det mest naturlige i hele verden og at alle gjør dette, men nei det er ikke alle som gjør dette. Jeg for eksempel gjør ikke dette, for meg er ikke dette det mest naturlige i verden. Jeg kan dele mye med min kjæreste men visse ting ønsker jeg å holde for meg selv. Da er promping en av disse tingene.

Promper du foran kjæresten din?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s