Pågripelsen av Paradise Hotel deltageren!

kk.jpg

Etter helgens forbrytelse var hverdagen kommet for meg og den tidligere Paradise Hotel deltageren, i en sal midt i sentrum under en teaterforestilling var det derimot slutten for den så langt vellykkede flukt fra politiet. Midt under Annie forestillingen slås lysene av i salen, vi kan høre at dørene knirker og at dørene i salen lukkes opp bak oss. Inn døren kommer to mørkkledde menn med tunge skritt fremover i salen, for hvert skritt som tas kan jeg kjenne på kroppen at de nærmer seg meg. Jeg kjenner hårene reiser seg på ryggen da to fingre prikker meg på skulderen..

«Kan du bli med meg» sier den myndige stemmen, jeg tørr ikke annet enn å reise meg å bli med. Da jeg reiser meg kan jeg se den tidligere Paradise Hotel deltageren står nederst i gangen, først da kobler je tyveriet med pågripelsen. I utgangspunktet hadde jeg ikke en tanke om det vi hadde foretatt oss i helgen, jeg ble derimot fort minnet på dette nå. Alle blikkene i salen var rettet mot oss, måpende ungdommer lurte på hva som nå hadde skjedd da vi rolig ble fulgt ut av lokalene i sentrum.

kent1.jpg

Etter å ha kommet oss ut i politibilen og videre inn på et avhørsrom ventet timer med avhør av meg og denne tidligere Paradise Hotel deltageren. Vi hadde ikke fått mulighet til å kommunisere sammen i denne perioden og jeg fant kjapt ut at sannheten var det eneste rette i denne saken, jeg la alle kortene på bordet og jeg fikk kjapt beskjed om at min tid i avhørsrommet var over. Jeg kunne reise hjem igjen og jeg husker enda hvor mye jeg gruet meg til å komme hjem, mine foreldre var informert og jeg var ikke veldig høy i hatten da jeg forsiktig tittet inn døren og sa hallo.

Den verste straffen vi fikk i denne saken var nok det øyeblikket våre foreldre sa at de var skuffet, for fra politiets side slapp vi relativt enkelt unna. Det ble med en advarsel og at vi måtte betale tilbake pengene, allikevel fikk denne hendelsen meg til å forstå virkeligheten og alvoret i denne saken. Siden den gang har jeg aldri gjort noe kriminelt igjen og takk gud for det, for denne situasjonen satt virkelig en støkk i meg. Den tidligere Paradise Hotel deltageren har nok heller aldri gjort noe lignende, så jeg tror vi begge fikk oss en lærepenge der.

Denne deltageren var med på Paradise Hotel for noen år siden og var toneangivende gjennom store deler av sesongen. Jeg kan dessverre ikke røpe navnet her og nå da dette vil gå ut over denne personens privtliv og interesser. 

under

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s