Alvorspraten..

kiss.jpg

Jeg var blitt veldig forelsket i denne jenta, jeg hadde fått ekte følelser for denne jenta og jeg håpet virkelig at vi endelig kunne bli noe mer. Jeg var allikevel veldig nervøs før denne alvorspraten om hun nok en gang hadde fått kalde føtter eller om hun denne gang hadde de samme følelsene som jeg satt inne med. Det var ikke en alvorsprat i den forstand at vi satt på hver vår side av bordet med en stor lampe som lyste opp bordet, vi satt behagelig ved siden av hverandre i sofaen og pratet ut om akkurat det vi følte der og da. Det vi til slutt kom frem til gjorde meg redd, stresset og usikker..

For det visste seg at hun akkurat som meg hadde fått de samme følelsene, vi var veldig klare for og tydelige på at dette kunne bli noe veldig spesielt. Forståelig nok var hun veldig opptatt av å finne ut hvordan jeg fungerte med barna hennes, derfor avtalte vi at vi skulle holde oss til å være veldig gode venner en stund til slik at jeg fikk møtt barna hennes. Jeg var selvfølgelig veldig giret og glad for løsningen vi hadde kommet opp med denne dagen, samtidig var jeg litt redd, litt stresset og litt usikker på dette med å møte hennes barn.

rips.jpg

Ikke fordi jeg ikke ønsket å knytte meg til hennes barn, det var mer fordi jeg aldri før hadde forholdt meg til barn i det hele tatt. Plutselig skulle jeg bli voksen, plutselig skulle jeg kjenne på det ansvaret og plutselig måtte jeg være et forbilde for barna. Jeg tok denne muligheten veldig seriøst og jeg forberedte meg på alle mulige møter før jeg skulle møte barna. Jeg ville at barna skulle like meg og jeg ønsket selvfølgelig at kjærligheten i mitt liv skulle se at dette var en rolle jeg taklet veldig godt.

Det var bare en ørliten ting som stod i mellom meg og møte med barna, faren til ungene måtte selvfølgelig få møte meg først så han visste hvem barna hans muligens skulle omgås om en stund. Så etter en kjapp telefon samtale visste det seg at han var på vei før jeg rakk og blunke, jeg tror aldri jeg har følt meg så klein og nervøs på en gang. Jeg husker godt jeg tok meg en stor og god øl rett før bilen hans svinget inn i gårdsplassen, nå var det på tide å imponere faren til barna og ikke minst kjærligheten i mitt liv.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s