Tidligere Paradise Hotel deltager pågrepet for tyveri!

kkk.jpg

I flere år har jeg båret på en dyp hemmelighet som jeg ikke har fortalt noen av dere, nå føler jeg derimot at det er på tide å fortelle dere den hele og fulle sannheten. Det er langt ifra det stolteste øyeblikket i mitt liv, allikevel føler jeg at det eneste rette jeg kan gjøre nå er å fortelle dere alle sammen om denne hendelsen. Jeg har flere ganger ønsket å komme ut med denne historien men i fare for å ødelegge ryktet til den tidligere Paradise Hotel deltageren har jeg tiet frem til nå..

Jeg husker det som om det var i går, vi var ikke eldre en 16 år da vi kom i klammeri med politiet. For etter en fuktig kveld hos venner var vi på vei hjem til meg, på veien fikk vi derimot en ide om å skaffe oss litt ekstra penger. Moren hans var daglig leder på en butikk i sentrum og han visste utrolig godt hvor de gjemte kassa i helgene, det medførte at vi brå snudde på vei hjem til meg og satte kursen ned mot denne butikken. Han hadde nøkkelknippe til moren sin denne dagen og nøkkelen til butikken lyste mot oss i det vi var i ferd med å gjennomføre brekket.

kent.jpg

Han hadde god oversikt over butikken og visste godt at denne butikken ikke hadde overvåkningssystemene på plass. Dermed var det bare å komme seg ned til butikken, forsiktig låse seg inn og hente pengene som lå gjemt under en av klesstativene i butikken. Vi ble enige om at jeg skulle holde vakt på utsiden mens han gikk inn og hentet pengene, jeg husker jeg var utrolig nervøs da vi var midt i brekket og jeg husker jeg kikket meg over skuldrene hvert eneste sekund i redsel for å bli oppdaget. Alt gikk heldigvis etter planen og minutter senere kunne vi låse døren bak oss og komme oss av sted.

Vi hadde nettopp utført vårt store brekk og pengene lå trygt fordelt i våre lommer, hvert fall lå de trygt der i en liten periode. For det vi ikke visste var at flere av naboene hadde sett oss, de hadde kontaktet politiet og fortalt dem om hva som skjedde i butikken. Helt uvitende om dette spaserte vi rolig hjem til meg og la oss til å sove, ingenting skjedde den påfølgende dagen heller men da mandagen kom var det helt slutt på den flukten vi bedrev i uvissheten. Det visste seg nemlig at butikken som ikke hadde overvåkningskameraer hadde dette allikevel, og på kameraene så moren hennes sønn og meg i full aktivitet inne i butikken.

bro.jpg

Saken ble selvfølgelig anmeldt i forkant av dette og uten at vi visste det var politiet på jakt etter oss, da vi ikke visste det var vi heller ikke påpasselige med hvor vi befant oss der og da. Vi var tilbake til hverdagen og befant oss på en teaterforestilling i sentrum med skolene vi gikk på. Jeg husker det så utrolig godt at lysene ble slukket i lokalet, bak oss åpnet dørene seg og inn kom det tunge skritt fra to mørkkledde menn. Det var politiet som var på oppdrag, de var på jakt etter to unge menn og de guttene var meg og den tidligere Paradise Hotel deltakeren.

Jeg har funnet ut at om jeg skal fortelle hele historien for første gang så skal alt frem, derfor har jeg besluttet og fortelle dere alt om pågripelsen, straffen og hvem denne Paradise Hotel deltageren er i morgendagens innlegg her på bloggen. Så følg med i morgen for den fulle og hele sannheten.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s