Fra spøk til alvor..

løv.jpg

Etter å ha blitt avvist så til de grader etter første date var jeg ikke veldig optimist da hun igjen ønsket å møtes, jeg hadde ingen forhåpninger til dette møtet, jeg hadde ingen tanker om at vi kunne bi noe mer og jeg hadde ingen tanker om denne daten i det hele tatt. Allikevel stod jeg lenge foran speilet, jeg dynket meg i parfyme og jeg byttet sikkert antrekk ti ganger før jeg følte meg komfortabelt. Jeg tror ikke noen av oss visste helt hva som gjorde at vi nå skulle møtes igjen, det eneste vi var sikre på var at vi skulle møtes senere denne dagen.

Jeg husker godt bilturen fra Larvik til Sandefjord, det var en veldig sen høst dag og nettopp denne dagen falt den første snøen i det jeg var på vei til henne. Jeg husker jeg satt og skalv litt i bilen der jeg kjørte, riktignok var det kaldt men det var nok også litt nervøsitet inne i bildet her. Jeg husker jeg parkerte bilen i akkurat den samme oppkjørselen jeg hadde forlatt skuffet for bare noen måneder siden, håpet var mye mindre enn forrige gang jeg ankom hennes adresse men jeg hadde blitt invitert bort på nytt og jeg måtte bare ta de mulighetene jeg fikk.

flo.jpg

Denne dagen fikk vi virkelig snakket sammen, vi fikk blitt bedre kjent og jeg tror vi begge følte at vi hadde noe til felles allikevel. Kanskje var jeg ikke så slitsom som hun først antok, kanskje var jeg ikke så desperat som hun først antok og kanskje var jeg ikke så stygg med kort hår allikevel som hun syntes etter første date. Kvelden var veldig fin og vi koset oss masse sammen, allikevel var vi begge enige om at dette kun kom til å ende opp som vennskap. Det var helt greit for meg der og da, for om jeg ikke kunne ha henne som kjæresten min ville jeg hvert fall ha henne som en veldig god venn.

Etter som dagene gikk og ukene kom ble vi etter hvert mer og mer glad i hverandre, jeg tror vi begge var litt usikre på om vi bare var venner eller om det kunne være noe mer. Vi var sammen hver eneste dag, vi trivdes veldig godt i hverandres selskap og for hver dag som gikk ble vi mer og mer betatt av hverandre. Til slutt kom det til et punkt der vi igjen måtte sette oss ned å snakke sammen, vi måtte få en avklaring på om vi faktisk var kjærester eller bare gode venner.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s