Kjærligheten i mitt liv

love.jpg

Jeg må helt ærlig si at jeg hadde gitt opp det å finne drømmedama, jeg følte jeg hadde lett i alt av kriker og kroker dette landet har å by på. Jeg hadde gitt opp drømmen om familie og egne barn, jeg hadde gitt opp det å finne ei jeg kunne dele livet mitt med og jeg hadde gitt opp alt som het kjærlighet. Jeg hadde forsøkt by livet, jeg hadde forsøkt å treffe jenter via venners venner og jeg hadde forsøkt meg på disse sjekke app`ene. Var det en ting som var helt sikkert så var det at Tinder aldri kom til å gi meg det jeg ønsket, der var det kun sex lystne ungdommer som kun var ute etter en ting trodde jeg.

For midt blant store pupper, store lepper og endeløse bimbojenter fant jeg den mest fantastiske jenta jeg noen sinne hadde sett. Hun var ekte, hun var ærlig og hun hadde alt jeg noensinne hadde ønsket meg i ei jente. Hun var etablert, hun hadde barn og hun var ferdig med byliv og andre aktiviteter folk på hennes alder stort sett utførte. Selv om jeg i utgangspunktet tittet etter jenter uten barn fra før så var denne jenta så utrolig interessant for meg at jeg ikke klarte å la vær, det skulle derimot vise seg å bli en tøff kamp for å vinne hennes hjerte.

blomma

For når du endelig har funnet alt du leter etter her i verden, ville det vært litt rart om man bare kunne gå å hente henne uten noen kamp. Kamp skal jeg si det det skulle bli, for jeg ble regelrett avvist etter første date med denne jenta. Hun hadde ingen interesse av å møte meg videre og jeg måtte rett og slett bare gi opp hele henne, jeg kunne ikke akkurat presse meg på hjemme hos henne uansett hvor mye jeg ville dette. Dermed ble det ikke noe hell i kjærlighet for meg denne gangen ennå, trodde i hvert fall jeg for plutselig en dag kom meldingen jeg aldri hadde turt å håpe på.

Det var fra henne og det stod at hun ville treffe meg igjen, ikke vet jeg hva som hadde fått henne til å snu men akkurat nå brydde jeg meg ikke om dette i det hele tatt. Jeg turte nok ikke å ha for store forventninger til dette møtet, det viktigste var at jeg møtte opp og det er noe jeg aldri kommer til å angre på i hele mitt liv.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s