Livet før..

jaja

Man trenger ikke spole tiden mer en 9 måneder tilbake for å finne en helt annen utgave av meg selv, på denne tiden var jeg en gutt uten de store bekymringene i livet. De eneste bekymringene jeg hadde i mitt liv var hvilke Tinder dater jeg skulle møte, sett bort i fra dette levde jeg livet fra time til time uten å tenke noe særlig mer over dette. Jeg hadde ingen timeplan og forholde meg til, jeg hadde ingen personer å forholde meg til og jeg gjorde rett og slett det som falt meg inn der og da. Alt lå til rette for et liv som ungkar med fotballkamper, venner og øl, helt til en dag da alt snudde seg på hodet i mitt liv.

Jeg hadde nok begynt å se meg lei på mitt eget liv, det skjedde aldri noe spennende i livet. Hver uke var den samme som uken før, jobb i ukedagene og drikking med venner i helgene. Hver fredag dro jeg ut i håp om å finne drømmedama, like ofte reiste jeg skuffet og tomhendt hjem fra byen. Livet mitt hadde gått i dvale og jeg trengte virkelig en forandring, tilfeldige Tinder dater, byturer og late dager på sofaen ga meg ikke lenger den spenningen jeg trengte i hverdagen. Heldigvis skulle det vise seg at redningen ikke var veldig langt unna..

kentaa

For etter flere år med angst og depresjoner som styrte mitt liv hadde jeg brukt alkoholen for alt det var verdt, jeg tenker ikke på å drikke som en alkoholiker men jeg drakk hver eneste helg med venner for å ha noe å gjøre. Jeg var redd for å være alene, jeg var redd for tilbakefall og jeg fant trøst ved å være med mine venner som ofte var ute og drakk alkohol. Så fort muligheten bød seg til å finne på noe så var jeg med, jeg taklet ikke de stundene jeg var alene og derfor ble ukedagene brukt til tinder dater slik at jeg ikke skulle kjede meg.

Etter utallige mislykkede tinder dater dukket det endelig opp ei flott jente jeg fort fattet interesse for, denne jenta hadde to barn fra før og var egentlig langt unna det jeg ønsket meg i så måte. Allikevel klarte jeg ikke styre min begeistring for denne jenta, plutselig hadde hele mitt liv forandret for jeg hadde nemlig funnet kjærligheten i mitt liv ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s