Karens tanker rundt livet med Stepappahjerte.

ke.jpg

Jeg husker så gåt første gang mamma viste meg bilde av Stepappahjerte, først så trode jeg det var bilde av pappa men så var det ikke det alikkevell. Jeg syntes han så veldig kul og rar ut så jeg sa «Ooooh», han burde du prøve deg på!!» Da svarte mamma at det kom aldri til å sje, det var jo veldig skedelig da at hun ikke ville spørre på skjangs. Jeg husker ike helt vor lang tid det tokk men det var ikke lenge får å si det sånn, plutselig sa mamma at han var på vei til åss å at vi skulle få møte den nye venen henes.

Det første jeg tenkte da han kom in døren er hvem er den manen der, jeg følte jeg ike hadde sett han før og han ligna ike veldig på bildene sine på en sånn der sjeke app. Han hadde øyne som var sjæive, altså ikke sånn asiatisk skjæive men sånn at han ike så ret frem. Det lange håret hans var borte for han hadde kort og rart hår og det eneste som var likkt som på bilde var egentlig maggen hans og det var nok den som gjorde at jeg først trode det var pappa på bilde.

karen.jpg

Det første jeg likte ved han var at han hadde en søt liten hund, som hade store ører og kort hale, vi lekte med hunden hele kvelden og det syntes vi var velldig morsomt. Han var lit redd for os i starten men Kent fikk han til å slape litt av eter vært, så etter det var det bare gøy. Etter dette visste vi Kent alle verdens spill på nettbretet og jeg spurte han fra første stund om han ike kunne bli sjærste med mamma. Da kikket han lit rart på meg eller noen ved siden av, jeg klarer jo ike se hvor han kiker.

Plutselig var de blit kjærester vet du, det syntes jeg bare var bra da for det hade jeg jo spurt om hele tiden. Det eneste jeg var litt opptatt av var nor de skulle sexe, for jeg ville jo ha en ny søster eler bror. Eler jeg vil ike ha bror da men jeg hade jo ikke kastet den i søpla heler akkurat da. Jeg husker ike helt hvor lenge de hadde vært sammen før de fik baby i magen jeg men jeg tror ike det var så lenge akurat. Så da ble jeg velldig, velldig glad og jeg håpet sjikelig på en søster, det vet jeg jo nå at det blir da for å si det sånn.

søte

Det første jeg la merke til var at Kent var sjikelig streng, jeg kune ike lenger prompe, jeg kune ike lenger smate og jeg kune ike lenger gå på do med døren åpen. Det eneste jeg har reagert lit på ved dete var da jeg våknet en sein kveld, jeg skule kjapt ta meg noe drike på badet og døren stod åpen. Da jeg kom inn fikk jeg meg alikevell en stor overaskelse for der satt Stepappahjerte på do med døren åpen. Jeg tenkte hva er det med denne rare karen her da, hvorfor kunne ikke jeg gjøre det når han gjør det selv.

Men nå skal jeg på pokeman og jakt, så da gidder jeg ikke skrive mer.

Hilsen Karen 9 år!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s