Hvorfor faker du?

kent

Jeg blir så forbanna på alle de som later som om de har en usynlig sykdom, har dere i det hele tatt ofret en eneste tanke til de som faktisk er syke? Her ligger det personer med de verste kreftdiagnoser, personer som faller om med hjertestans og du er allikevel så frekk at du faker en sykdom kun for å få litt ekstra penger fra NAV. Det er så stygt, det er så egoistisk og jeg klarer virkelig ikke å forstå dere. Skal dere syte og klage får dere i det minste skaffe dere en sykdom som er godkjent og troverdig i samfunnet, ikke komme her med det angst pisset deres..

Jeg har kjent deg i hele mitt liv og fra den dagen du gikk i bleier var du en aktiv krabat, med årene har ikke stort forandret seg. Du var alltid første mann til å hoppe i de største karusellene, du var alltid den første som turte å hoppe fra stupebrettet på stranden og du var alltid den første til å tørre å sjekke opp de fineste jentene i skolegården. Du hadde alle egenskapene som skulle til for å lykkes her i verden også ødelegger du det med det sykdoms pisset ditt, det er ingen som tror på deg når du skylder på sykdommer som ikke finnes.

inh

Angst og depresjoner er noe dere late navere har funnet opp, kun for å skaffe dere enda mer penger av våre skattepenger. Dere burde seriøst skamme dere, for hva her i verden er det som liksom er så skummelt at dere ikke klarer å takle det? Dere er bare latterlige, late og hypokondere som er redd for å ta i et tak. Dere er ikke syke dere vet du, den eneste plassen dere har vondt er i løsta så vær så snill og ta dere sammen. Kom dere ut da hvis dere har det så forferdelig som dere skal ha det til, det kan da ikke være så jævla vanskelig å bli kvitt denne «sykdommen» deres.

Hat, beskyldninger og fordommer er noe vi med usynlige sykdommer møter hver eneste dag, det er vondt og hele tiden måtte forsvare seg mot en sykdom folk ikke mener finnes. For selv om vi ikke forandrer utseende, trenger krykker eller må ligge på sykehus er denne sykdommen minst like vond å håndtere som alle andre sykdommer. I tillegg er vi nødt til å måtte forsvare oss til en hver tid ovenfor venner og bekjente, det hadde vært så deilig om folk bare kunne forstå.

Det er dessverre ikke lett å forstå seg på disse sykdommene dersom man ikke har opplevd disse selv, samtidig er det ikke nødvendig å dømme ut i fra noe du ikke kjenner til. Folk med usynlige sykdommer kjemper en daglig kamp bare for å overleve, så deres hat og fordommer er på ingen måte med på å forbedre situasjonen vi er i. Prøv heller å forstå hvorfor ting er blitt som det er blitt, prøv og forstå hvordan de rundt deg har det og vis støtte til de som trenger det for neste gang er det du som trenger støtte og ikke fordommer.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s