Morgenstund me`a Rigmor – Med ei tåre i øyekroken!

rigmor

Ja hei alle sammen, det er bare triste Rigmor som er på plass her igjen. Da var slutten kommet og det er med en tåre i øyekroken jeg tar farvel med dere alle sammen, jeg hadde endelig begynt å kose meg med disse innleggene men nå er det altså slutt. Allikevel har jeg gledet meg litt til denne dagen da jeg lovet dere å komme med en hemmelighet om stepappahjerte, så nå er jeg så klar for å bare brette det ut her til almennheten. Så her har vi hemmeligheten dere alle har ventet på..

Hemmeligheten og sannheten er nemlig den at jeg Rigmor er forelsket i stepappahjerte, det er ikke moralsk riktig og det er ikke etisk riktig men følelsesregisteret er noe som ikke kan styres. Det er derfor jeg stusser litt over hans beslutning å avslutte hele denne spalten, er det fordi jeg ikke lenger klarte å skjule min begeistring eller er han blitt mer seriøs som det virker som på denne bloggen for tiden. Alt skal være så utrolig seriøst, hvor er det blitt av ironien og hvor er det blitt av humoren? Jeg personlig synes bloggen rett og slett er blitt gørr kjedelig.

Nå som jeg er fjernet vil jeg hvert fall si at denne bloggen har tapt all sin sjarm, dessverre er det han som er sjefen og det er han som styrer så jeg må bare finne meg i dette. Jeg takker dere alle for følge så langt og jeg ville ikke sett helt bort i fra at jeg en dag kommer tilbake, enten med egen blogg eller som gjesteblogger her hos stepappahjerte. Så tusen takk alle sammen, dere er fantastiske.

Kyss og klem fra Rigmor

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s